Oxigenoterapie nazală cu flux înalt ca strategie împotriva SARS-CoV-2

14.12.2020 | Romania

     Produsele noastre de umidificare si oxigenoterapie oferă opțiuni de tratament la nivelul întregului spital și oferă un real sprijin în combaterea infecțiilor cu SARS-CoV-2.

     Sistemul respirator pentru adulți

     Umiditatea este un factor important pentru menținerea sănătății căilor respiratorii umane, de aceea oferim dispozitive ce livrează umiditate optimizată pentru fiecare terapie. De la terapia cu flux înalt nazal, până la ventilația neinvazivă și invazivă.  

     Sistemul respirator neonatal

     Împreună cu Fisher & Paykel Healthcare, oferim un portofoliu de dispozitive pentru suport respirator destinat nou-născuților și copiilor.

     

     Intensificarea carenței de oxigen a pacientului poate fi redusă prin utilizarea terapiei Optiflow Nasal High Flow ca tratament de primă linie (atât pre-intubație, cât și post-extubare). Soluția de livrare a fluxului înalt nazal de-a lungul perioadei de îngrijire creează rezultate mai bune ale pacientului.

     Sistemul AIRVO 2 utilizează o tehnologie avansată pentru a oferi o soluție eficace și flexibilă pentru livrarea fluxuluii înalt nazal Optiflow ™ în toate secțiile spitalului.

     Ventilație neinvazivă - Soluțiile NIV încorporează caracteristici de proiectare complexe care să faciliteze abordarea provocărilor confruntate de-a lungul perioadei de recuperare.

     Ventilație invazivă - Livrarea de umiditate optimă pentru un pacient intubat este esențială.

Choose language